top of page

Alkymisk astrologisk læsning

(kig under donation før du laver kontakt)

Når du bestiller en Alkymisk astrologilæsning, får du en kortlægning af dine læringer, ubalancer og udfordringer, som du har i dine energier og den fortæller dig om din livsrejse.

 

- En ca. 15 min. forklarende video om hvad Alkymisk Astrologi er.

 

- En video på en lille time, der fortæller hvilket stjernetegn og kors du er født i og på, samt to Saturn return som fortæller om de læringer, du vil støde ind i som ca. 29,5 år og hvor du lander i dit liv som 59 årig.

 

Det skal nævnes, at de Chakra-udfordringer og læringer som du er født ind i og får på din rejse, vil virke som et tveægget sværd, hvis rejsen ikke tages alvorligt!

 

Der er ca. 4 timers arbejde i at lave en læsning, da alt skal kortlægges i hånden på pen blok, da der ikke findes nogen digitale programplatforme, som mennesket har adgang til, for denne skjulte videnskab!

 

Det eneste du skal oplyse er året du er født i, måned, dag, klokkeslæt, hvor og din e-mailadresse og i nævnte rækkefølge.

Data oplysninger og format:

År - Måned - Dag - tid og Sted

**** - ** - ** - **:**   sted / by og din email adresse

 

Jeg vil ikke vide noget om hvem du er, men lade Chakra’erne/planeterne og de Alkymiske stjernetegns energier fortælle deres historie om dig og din rejse gennem denne energi-inkarnation !

 

Notice: I do English readings as well.    

Se under kontakt, og donation hvis en læsning ønskes. 

bottom of page