Barnets bog

 

En Astro læsning leveres i PDF format, og beskriver menneskets rejse og læringer i korte vendinger.

Multi-verset tildeler ethvert menneske et Uni-vers, og dette skal efterleves for at opnå sit fulde potentiale.

De gamle hellige energi skrifter, omtaler begreberne at blive indført i "Guds" kirke og verden. Det skal forstås på den måde, at forældrene skal påtage lære og mentor rollen udfra barnets astrologiske læring.

 

De gamle Kemetter gjorde dette med deres børn, og lærte dem Ma'at's Love og Idealer, samt de Hermetiske / Kemetiske principper.

 

Selve læringsrejsen begynder som nyfødt til og med det 7'ende år i leg, indtil barnet skal begynde i skole.

Som 14 årig konfirmeres/indføres barnet, stille og roligt ind i selve læringen, således at det som 21 årig kan mestre sine energier og læringer det er født ind i.

"Lærlingetiden" går fra 21-29,5 år, hvor et menneske vil blive betragtet som fuld udlært som 29,5 år, og kan begynde sin egen rejse i at manifestere sit liv med ægteskab og bolig.

Den læring som tildeles som 29,5 årig af universet, indføres barnet i som 21 årig, og er den som det skal følge for at kunne opfylde den læring Multi-verset gav som et Uni-vers, og den skal kunne mestres når det fylder 29,5 år.

Hele læringen skal tillæres barnet i det tempo som det kan absorbere den, og må på intet tidspunkt presses ind i det. Læreren / læringen må først dukke op, når barnet er klar til den.

Og således kan barnet føres ind i den ægte lære om Energi, Frekvens, Vibration og Resonans og udleve sit liv uden frygt og i kærlighed til alt !